Nieuws :

Jaarcijfers 2022

De jaarcijfers van 2021 zullen zo spoedig mogelijk online verschijnen. ons streven is voor 01-07-22 alles online te hebben. heeft u in de tussentijd vragen dan mag u altijd contact opnemen . 

Lees meer »

Oven aangeschaft

Namens de leerlingen van KingsTom willen wij iedereen hartelijk bedanken die mee heeft gedaan met de statiegeldactie bij Plus Halsteren. Mede dankzij u hebben we een mooie oven aan kunnen schaffen voor het kooklokaal. inmiddels is deze geïnstalleerd en in gebruik genomen!

Lees meer »

Renovatie KingsTom hard nodig!

Inmiddels staat het schoolgebouw al weer 8 jaar op deze plaats. Ruim 800 leerlingen krijgen hier iedere dag onderwijs.  en het schoolgebouw is nu dan ook toe aan een grondige renovatie beurt. er moeten wat tegels gerepareerd of vervangen worden. alle andere grote en kleine mankementen moeten worden aangepakt en het hele gebouw heeft een verfbeurt nodig. 

Lees meer »

Mr Camara

Mr, Camara is bijzonder blij met de kleding die hij uit Nederland heeft ontvangen! Dank aan de donateurs!

Lees meer »

Krantenartikel

Vandaag in de Zuidwestkrant & De Halsterse Krant een leuk stukje over de statiegeldactie bij De Plus in Halsteren.

Lees meer »

Ontwormen

In de 2e week van maart hebben alle kindjes van kingsTom hun wormen kuurtje weer gekregen

Lees meer »

Tandjes Poetsen

Om ook het nieuwe schooljaar goed te beginnen zijn er voor het project tandjes poetsen weer tandenborstels en tandpasta uitgedeeld op de eerste schooldag, samen met stukjes zeep voor persoonlijke hygiëne. 

Lees meer »

Poort

Met de komst van deze poort is het terrein van KingsTom nu echt helemaal afgesloten!

Lees meer »

Grade 7

Op veler verzoek (van ouders) en in overleg met Peter en Martina en na het bekijken van alle  mogelijkheden, is er nu toch besloten dat de brugklas voortaan ook gevolgd kan worden op KingsTom!.Wij delen met trots met dat vanaf schooljaar 2020/2021 kunnen kinderen na de basisschool ook naar Grade 7 (brugklas)

Lees meer »

Donatie

Ook dit jaar mocht Stichting Sponsor A Child weer een prachtige donatie ontvangen van Stichting Martinus Robert Schreuders.

Lees meer »

Heropening na Lockdown

De minister voor basis en voortgezet onderwijs eerbare Claudiana A Cole heeft een officieel aangekondigd wanneer de scholen weer open mogen.

Lees meer »

Tandarts

Alle kinderen van KingsTom mochten weer naar de tandarts voor controle.(Met dank aan Stichting,Westland4Gambia uit Naaldwijk.)

Lees meer »

Graduation 2019

Afgelopen week was het voor de kinderen (38 in totaal) van Grade 6 Graduation op KingsTom. Deze kinderen hebben hun hele basisschool doorlopen op KingsTom. Van Nursery tot en met Grade 6!

Lees meer »