Home » Nieuws

Nieuws :

Poort

Met de komst van deze poort is het terrein van KingsTom nu echt helemaal afgesloten!

Lees meer »

Grade 7

Op veler verzoek (van ouders) en in overleg met Peter en Martina en na het bekijken van alle  mogelijkheden, is er nu toch besloten dat de brugklas voortaan ook gevolgd kan worden op KingsTom!.Wij delen met trots met dat vanaf schooljaar 2020/2021 kunnen kinderen na de basisschool ook naar Grade 7 (brugklas)

Lees meer »

Donatie

Ook dit jaar mocht Stichting Sponsor A Child weer een prachtige donatie ontvangen van Stichting Martinus Robert Schreuders.

Lees meer »

Heropening na Lockdown

De minister voor basis en voortgezet onderwijs eerbare Claudiana A Cole heeft een officieel aangekondigd wanneer de scholen weer open mogen.

Lees meer »

Tandarts

Alle kinderen van KingsTom mochten weer naar de tandarts voor controle.(Met dank aan Stichting,Westland4Gambia uit Naaldwijk.)

Lees meer »

Graduation 2019

Afgelopen week was het voor de kinderen (38 in totaal) van Grade 6 Graduation op KingsTom. Deze kinderen hebben hun hele basisschool doorlopen op KingsTom. Van Nursery tot en met Grade 6!

Lees meer »

Geluids installatie

Deze geluids installatie is geschonken door Peter van der meer ( onze IT sponsor uit Halsteren) Onze hartelijke dank hiervoor , ook namens het personeel van KingsTom!

Lees meer »

Voortgang bouw extra lokalen

De voortgang van de bouw van de 4 extra lokalen voorloopt voorspoedig. de deuren zitten er in en de vloeren zijn gelegd. Ook is er begonnen met de bouw van extra toiletten. voor foto'kunt u kijken in ons fotoalbum

Lees meer »

Donateurs gezocht voor schoolbanken

Gezocht : Donateurs voor schoolbanken!  De nieuwe lokalen zijn bijna klaar. Deze moeten nog helemaal ingericht worden. Het belangrijkste voor in deze lokalen zijn natuurlijk de schoolbanken. Voor 4 lokalen zijn in het totaal 70 schoolbanken nodig. 1 bank kost E21,-

Lees meer »

Waka Lampjes

We hebben weer Waka lampjes aangeschaft! 20 stuks deze keer.Deze lampjes zullen worden uitgedeeld door Elizabeth aan de mensen die geen elektriciteit op hun compound hebben. Deze lampjes zijn aangeschaft met dank aan de Stichting Martinus Robertus Schreuder.

Lees meer »

Prachtig bedrag ontvangen

Ook in 2018 mocht stichting sponsor a child een prachtig bedrag ontvangen van de stichting Martinus Robertus Schreuder.Onze hartelijke dank hiervoor!

Lees meer »

Nieuwe schooljaar begint in september

In september begint op KingsTom nursery and lowerbasic school in Gambia het nieuwe schooljaar weer.Ivm de wisselkoersen is het lesgeld iets gestegen. Nursery E26 ,- per lesjaar (incl uniform)Lower basic E46,-  per lesjaar (incl uniform)

Lees meer »

Start bouw

De stenen voor de extra lokalen zijn al gemaakt. Na de Ramadan zal er gestart worden met de bouw van deze lokalen.

Lees meer »

VOC Rally

Afelopen weekend was er weer een VOC Rally, de leden hebben een collecte gehouden en de opbrengst is gedoneerd aan Stichting Sponsor a Child. 2 leden besloten daar nog een mooi bedrag bij te doen. Onze hartelijke dank aan iedereen die heeft gedoneerd!

Lees meer »

Koningsdag Rommelmarkt

Koningsdag was geslaagd! Mooi weer, gezellige mensen, goede sfeer en E 71,95 opgehaald voor de stichting!Dank aan iedereen die hier aan heeft bijgedragen. ❤

Lees meer »