Home » Nieuws

Nieuws :

Krantenartikel

Vandaag in de Zuidwestkrant & De Halsterse Krant een leuk stukje over de statiegeldactie bij De Plus in Halsteren.

Lees meer »

Ontwormen

In de 2e week van maart hebben alle kindjes van kingsTom hun wormen kuurtje weer gekregen

Lees meer »

Tandjes Poetsen

Om ook het nieuwe schooljaar goed te beginnen zijn er voor het project tandjes poetsen weer tandenborstels en tandpasta uitgedeeld op de eerste schooldag, samen met stukjes zeep voor persoonlijke hygiëne. 

Lees meer »

Poort

Met de komst van deze poort is het terrein van KingsTom nu echt helemaal afgesloten!

Lees meer »

Grade 7

Op veler verzoek (van ouders) en in overleg met Peter en Martina en na het bekijken van alle  mogelijkheden, is er nu toch besloten dat de brugklas voortaan ook gevolgd kan worden op KingsTom!.Wij delen met trots met dat vanaf schooljaar 2020/2021 kunnen kinderen na de basisschool ook naar Grade 7 (brugklas)

Lees meer »

Donatie

Ook dit jaar mocht Stichting Sponsor A Child weer een prachtige donatie ontvangen van Stichting Martinus Robert Schreuders.

Lees meer »

Heropening na Lockdown

De minister voor basis en voortgezet onderwijs eerbare Claudiana A Cole heeft een officieel aangekondigd wanneer de scholen weer open mogen.

Lees meer »

Tandarts

Alle kinderen van KingsTom mochten weer naar de tandarts voor controle.(Met dank aan Stichting,Westland4Gambia uit Naaldwijk.)

Lees meer »

Graduation 2019

Afgelopen week was het voor de kinderen (38 in totaal) van Grade 6 Graduation op KingsTom. Deze kinderen hebben hun hele basisschool doorlopen op KingsTom. Van Nursery tot en met Grade 6!

Lees meer »

Geluids installatie

Deze geluids installatie is geschonken door Peter van der meer ( onze IT sponsor uit Halsteren) Onze hartelijke dank hiervoor , ook namens het personeel van KingsTom!

Lees meer »

Voortgang bouw extra lokalen

De voortgang van de bouw van de 4 extra lokalen voorloopt voorspoedig. de deuren zitten er in en de vloeren zijn gelegd. Ook is er begonnen met de bouw van extra toiletten. voor foto'kunt u kijken in ons fotoalbum

Lees meer »

Donateurs gezocht voor schoolbanken

Gezocht : Donateurs voor schoolbanken!  De nieuwe lokalen zijn bijna klaar. Deze moeten nog helemaal ingericht worden. Het belangrijkste voor in deze lokalen zijn natuurlijk de schoolbanken. Voor 4 lokalen zijn in het totaal 70 schoolbanken nodig. 1 bank kost E21,-

Lees meer »

Waka Lampjes

We hebben weer Waka lampjes aangeschaft! 20 stuks deze keer.Deze lampjes zullen worden uitgedeeld door Elizabeth aan de mensen die geen elektriciteit op hun compound hebben. Deze lampjes zijn aangeschaft met dank aan de Stichting Martinus Robertus Schreuder.

Lees meer »