Donderdag 04-12-2014 was het zover, Peter, Tiny ,Wesley en Esther zijn naar kleuterschool het Kranske te Bonheiden (BE) geweest.
De kleuters hebben een project gehad over water en Afrika. Zij hebben een heel drukke week gehad , veel geleerd en ook gewandeld. Met deze wandeltocht hebben zij een fantastisch bedrag opgehaald van E 2756,-. Team Warme gloed heeft dit aangevuld tot E 3000,- en zij hebben gezamenlijk besloten dit te doneren aan Sponsor a Child!
Wij zijn hier bijzonder blij mee want nu zijn een groot aantal kinderen op KingsTom nursery and lower basic school verzekerd van een complete opleiding op de nurseryschool!! Echt geweldig!!
Het bedrag werd dan ook symbolisch aan ons uitgereikt in het bij zijn van alle kleuters door middel van een gouden druppel.
De directeur overhandigde deze aan Peter. Martina heeft de kleuters van het Kranske ook nog even toegesproken en verteld hoe trots wij zijn op hen en hoe blij we zijn dat juist wij dit bedrag voor ons project mochten ontvangen.

 

Wij zijn bijzonder blij dat wij dit bedrag mochten ontvangen om hier een grote groep kinderen mee te kunnen verzekeren van een opleiding.


Dit wil uiteraard niet zeggen dat we nu geen donaties meer nodig hebben. Er blijven nog altijd kinderen die nog niet naar school kunnen vanwege de slechte financiële situatie van hun ouders.
Iedere donatie blijft steeds van harte welkom!